Punto de Información Laboral de Maçanet de la Selva
Detalle de la Oferta de Trabajo

-  Suport al departament Comercial/costos: Realitzar estudis de costos de les peces que estem fabricant per informar a l'àrea comercial si hi ha o no desviació en els preus pressupostats amb els clients. Es probable que hagi de realitzar algun tipus de gestió amb clients estrangers relacionat amb actualització de tarifes(en funció de com el candidat evolucioni)
-  Suport al departament de Planificació producció : Donar suport en la implantació de un nou mòdul dins del programa de gestió de l’empresa, per millorar la planificació de la producció. Concretament donar d’alta als paràmetres de producció de cada un dels articles que estem fabricant. Es important revisar bé les dades perquè a partir d’aquesta informació es realitzaran els llançaments de producció. Realitzar albarans d’entrega d’expedició quan la persona estigui absent.  
Horari de 9:00 a 14:00 i 15:30 a 18:30 de Dilluns a Divendres. Vehicle propi. Persona ordenada y meticulosa.
Contracte: Baixa maternitat amb possibilitats per incorporar per empresa si s’adapta.

Imprescindible:
Busquem un noi  de 30-35 anys aproximadament amb nivell d’anglès mínim de First Certificate (es imprescindible que pugui mantenir una conversació en anglès per telèfon sense ajuda). Residència de la Zona (que pugui anar a casa a dinar cada dia)   
Formació:
A part del nivell d’ anglès que es imprescindible, busquem un noi que sigui Diplomat en Empresarials o similar.   
Experiència:
Mínima de 2 anys en lloc similar.  


** Para inscribir-te en esta Oferta, te tienes que registrar en la Plataforma.

Volver a la Página Principal de la Bolsa de Trabajo

Software a Medida By Nemon Intelligence In Business, SL 2019